Kuupäev: 20.02, 6.03, 20.03 ja 3.04
Kellaaeg: 18:30-20:15
Koht: Raamatupood Biblioteek, Tartu
Aadress: Kastani 42, Tartu

DEKADENTS ja ELUJANU. Loovkirjutamise kursus.
Luule on elu üle järele mõtlemise kunst. Elu kõrvalt vaatamise, nägemise meistriklass. Ja siis jälle – miskipärast – üha sagedamini kirjutama asudes märkad, et oled hakanud rohkem elama. Elama intensiivsemalt, kirkamalt, nii et jälgija sinus ei jõua ära imestada ja vaadata. Tuleb jälle otsast kirjutama hakata. 🖋️✍️
📓🪶 Sirel Heinloo juhendamisel algab raamatupoes Biblioteek uus loovkirjutamiskursus, kus võtame endale seitse nädalat aega, et luule kirjutajatena küpseda. 🦚 Selle aja jooksul toimub neli kohtumist hubases raamatupoes koos märkmike ja teetassidega. Kaugema kandi luulegurmaanid saavad osaleda ka veebi teel. See on kursus, kus Sirel aitab igal osalejal isiklikke eesmärke seada ja kirjutatule „oma kohta“ leida. See on kursus, kus lisaks koos kirjutamisele on ka iseseisvat kirjutamist, kuid selle eest on vähem kirjutatuga omapead jäämist. Oodatud on kirjutajad, kes ühes poeetika ja sõnakunsti aluste tundma õppimisega julgevad ka midagi iseenda ja oma kirjutamise kohta teada saada. Kursus on terviklik ja võimaldab oma arenguga järjepidevalt tegeleda.

♦️ Kursus toimub esmaspäeviti kell 18:30–20:15, kuupäevadel: 20.02, 6.03, 20.03 ja 3.04 (iga kahe nädala tagant ja väikeste koduste ülesannetega, ajaliselt kokku 7 nädalat).
♦️ Kogu kursuse tasu on 140 eurot. Eraldi ühe kuupäeva kaupa registreerides on korra tasu 65 eurot.
♥️ Kursusel saab osaleda ka veebi teel, kuid ka sel juhul ikka otse (salvestusi me ei tee). Biblioteegis kohapeal pakume aromaatseid Chado teesid. Kui mõnel korral ei saa osaleda, asendame selle vähendatud mahus koduse tööga.
Registreerimine: tarslamm@gmail.com

🖋️  Sirel Heinloo on luuleprõmmude eestvedaja, kirjanduse doktorant Tartu Ülikoolis, kahe pisikese lapse ema ja luuletaja, kelle värskeimat loomingut näeb hoopis filmikeeles. (Uudista TarSlämm + Poetry Slam Youtube’i kanalil https://www.youtube.com/channel/UCdmE8tgasdY-hpxlCC2pPRA )
Vaata ka: www.biblioteek.ee
Plakati on loonud Illustrations Studio.

TarSlämm Poetry Slam in English 1st/2024

Kuupäev: 29th of April 2024 Kellaaeg: 7 PM Koht: Vilde ja Vine, Tartu
Vaata lähemalt

Loovkirjutamise kursus: KOGU KIUSATUS

Kuupäev: 8.01-31.03.2024 Kellaaeg: 18:30-20:15 Koht: Biblioteek, Tartu ja veeb
Vaata lähemalt