Kuupäev: 18. november 2019
Kellaaeg: 18:00-21:00
Koht: Tartu Kirjanduse Maja saal
Aadress: Vanemuise 19

Suurbritannia luuletaja ning lavakunstnik Any Willoughby tutvustab piirangute, konflikti ja vabaduse teemal loovkirjutamist, spontaanselt mälust lähtuvat kirjutamist ning ka formaalsemaid kirjutusviise, misjärel teeb ta ülevaate erinevaist meetodeist tuua sõnad paberilt lavale ning jagab mõnd lihtsamat kasulikku võtet oma teatrikogemusist, mis toimiksid hästi ka luuleprõmmul osaledes. Too kaasa oma märkmik-pliiats ning üks enda kirjutatud lühemapoolne luuletekst, mis keeles iganes. Sobib igale tasemele.

Töötuba on kaheosaline ja kestab koos kohvipausiga kokku ligi 3 tundi. Osalemine on tasuta, kuid ole hea, anna oma tulekust märku tarslamm@gmail.com, FBs või siinsamas kodulehel, siis teame kohvi kõrvale head-paremat varuda. (Juhendamine on inglise keeles, kuid osaleda võib mis tahes keeles.)

ANDY WILLOUGHBY on Suurbritannia luuletaja, kes on viimased kolmkümmend aastat esitanud oma loomingut nii kodumaal kui ka üle maailma, tihti muusika ja multimeedia saatel. Ta on kirjandusprojekti The Electric Kool-Aid Cabaret of the Spoken Word üks eestvedajaist ning juhib koos Bob Beagriega kirjastust Ek Zuban Press and Literature Development, mille raames on ta korraldanud mitmeid loovkirjutamis- ning slämmluuleprojekte, tegeledes igas vanuses lastega ja raskesti ligipääsetavate ühiskonnagruppidega. Ta on mitme luulekogu autor, sealhulgas “Tough”, “Between Stations” ning “Sampo: teel kaugemale põhja” (tlk. Kersti Unt).
Ta on ka näitekirjanik, dramaturg, režissöör ja teatriprodutsent, ta on korraldanud rohkelt nüüdiskirjanduse festivale ning olnud ka loovkirjutamise õppejõud.

Korraldab Eesti Lavaluule MTÜ. Toetavad Eesti Kirjanike Liit ja Tartu kirjanduslinn.

TarSlämm Poetry Slam in English 1st/2024

Kuupäev: 29th of April 2024 Kellaaeg: 7 PM Koht: Vilde ja Vine, Tartu
Vaata lähemalt

Loovkirjutamise kursus: KOGU KIUSATUS

Kuupäev: 8.01-31.03.2024 Kellaaeg: 18:30-20:15 Koht: Biblioteek, Tartu ja veeb
Vaata lähemalt